صفحه اصلی
نقشه سایت
ورود اعضاء
العربیه
English
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
معرفی
معرفی و تاریخچه
ضرورت
چشم انداز
ماموریت
اهداف
اسناد بالادستی
اقدامات
شورای راهبردی
کارگروه ها
کارگروه اجرایی
کارگروه دانشجویی
بانک های اطلاعاتی(فاز 1)
اولویت های پژوهشی
پایان نامه ها
رویدادهای خارجی
رویدادهای داخلی
زنان پدیدآور
زنان سرآمد
طرح ها
قوانین و مصوبات
کتاب ها
مراکز تحقیقاتی خارجی
مراکز تحقیقاتی داخلی
مقاله های نشریه های علمی
مقاله های همایشی
نشریه های علمی
تصاویر
پیوندها
تماس باما
ارسال نظرات
ارسال مستندات
ارسال پیام برای مدیر پایگاه
اقدامات
قدم اول: استخراج و کنترل واژ گان کلیدی
در مرحله نخست، کلیدواژه های مورد بررسی در حوزه زنان و خانواده با استفاده از سرعنوان های موضوعی فارسی و اصطلاحنامه فرهنگی ایران (اصفا) استخراج و با استفاده از نظرات کارشناسان و خبرگان به تدوین فهرست کلیدواژه های تخصصی مرجع این حوزه دانشی از منابع رده بندی دانش اقدام شد.
قدم دوم: گردآوری اطلاعات
در این مرحله، جهت گردآوری اطلاعات تخصصی در هر یک از بانک های اطلاعاتی از دو ساحت اقدام شد. ابتدا فهرست کلیدواژه ها در پایگاه کتابشناختی کتابخانه ملی جستجو و فایل ایزو اطلاعات کتابشناختی کلیه منابع موجود در مخازن سازمان اسناد و کتابخانه ملی دریافت شد، سپس با استفاده از توان کارشناسی، نسبت به جستجوی هدفمند و پایش تمامی منابع اطلاعاتی در حوزه زنان و خانواده در پایگاه های اطلاعاتی علمی داخلی اقدام لازم انجام گردید. ازاین رو منابع بازیابی شده از طریق ساحت اول پس از بررسی کارشناسی و تخصصی وجین شده و سپس به طور مستقیم آماده ورود اطلاعات در سامانه شده است، اما در ساحت دوم اطلاعات برخی از این بانک های اطلاعاتی (برای مثال بانک اطلاعاتی نخبگان زن ایران) لازم بود طی کنکاش های متنوع در فضای وب و بدنه اجرایی کشور طی مکاتباتی از سوی پژوهشکده زنان با تنظیم نامه امضای ریاست دانشگاه انجام و گردآوری شود.
قدم سوم: ذخیره سازی اطلاعات
در این مرحله پس از آماده سازی اطلاعات استخراج شده یا گردآوری شده ضمن بررسی صحت و ارزیابی کیفیت اطلاعات نسبت به روند ورود اطلاعات در سامانه و انتقال اطلاعات به نرم افزار کتابشناختی کتابخانه مرکزی و طراحی کاربرگ های متناظر با آن و ذخیره سازی اطلاعات گردآوری شده در سامانه اقدام شده است. در این مرحله لازم بود برخی از اطلاعات از طریق ایزو و برخی دیگر از طریق ورود جمعی اطلاعات در سامانه وارد شود.
قدم چهارم: پایش اطلاعات
در این مرحله اطلاعات وارد شده مورد ارزیابی مجدد جهت وجین اطلاعات نامرتبط قرار گرفت. از این رو در این مرحله همراه با پایش و بررسی یکپارچگی داده های وارد شده نسبت به دریافت صحت و درستی روند ورود اطلاعات اقدام گردید.
تاریخ به روز رسانی:
1400/12/15
تعداد بازدید:
406
تمامي حقوق سايت براي
دانشگاه الزهرا ( س )
محفوظ است.